Dragi tineri, și nu numai, vă anunțăm cu bucurie că am deschis înscrierile pentru o nouă întrunire spirituală. Astfel, sub tematica „Zdrobit, dar răscumpărat” (Broken, but Redeemed”) vom aprofunda ideea transmisă de versetul din 2 Timotei 1:12: „Și din pricina aceasta sufăr aceste lucruri; dar nu mi-e rușine, căci știu în cine am crezut. Și sunt încredințat că El are putere să păzească ce I-am încredințat până în ziua aceea.”

Întrunirea se va desfășura în weekendul 24-26 Iunie 2022, la complexul CPPI din Bușteni, Prahova. Programele se vor desfășura în amfiteatrul ce are o capacitate de aproximativ 400 de locuri. Cazările se vor face în același complex, la Hostel C.P.P.I. NORD, categorie 1 stea, iar ca invitat special îl vom avea în mijlocul nostru pe fratele David Zic, din SUA, Director al Departamentului de Educație al Conferinței Generale a AZSMR. 

Orientativ, programul se va desfășura astfel:

14:00-19:00 – Timp pentru cazare

20:00 – Tema 1 – David Zic

8:00 – Micul dejun

9:00  Altarul de dimineață & Program de laudă

9:30 – Școala de Sabat

11:00 – Tema 2 – David Zic

18:00 – Program de laudă

21:00 – Închiderea Sabatului & Activități/Discuții libere

8:00 – Micul dejun

9:00 – Altarul de dimineață & Concluziile taberei

10:00 – Drumeție/Activități

Pentru toți cei care vor să fie prezenți, avem rugămintea să urmăriți toate informațiile care vor apărea pe viitor pe această pagină și să completați în cel mai scurt timp posibil formularul de participare. Data limită pentru înscriere este 12 Iunie 2022.

În ceea ce privește partea financiară, costurile pentru cazare sunt următoarele:

Persoană/zi

Cameră dublă (2 locuri):
75 Ron/persoană
Apartament (3 locuri):
100 Ron/persoană

Te așteptăm!

Nu uita să-ți inviți și prietenii!

Mic dejun

Micul dejun este inclus în preț. Acesta se va servi la restaurantul de 3 stele al complexului.

Persoană/zi

Cameră dublă (2 locuri): 75 Ron/persoană
Apartament (3 locuri): 100 Ron/persoană

Mic dejun

Micul dejun este inclus în preț. Acesta se va servi la restaurantul de 3 stele al complexului.

Te așteptăm!

Nu uita să-ți înviți și prietenii!

Hostelul C.P.P.I. NORD, categorie 1 stea, ne oferă în jur de 50 de camere duble și 3 4 apartamente (cu câte 3 locuri fiecare) pentru cazare. Camerele au fost renovate recent și au grup sanitar propriu, internet wireless,  căldură, apă caldă.

Totodată, micul dejun este inclus în prețul de cazare. Acesta se va servi la restaurantul de 3 stele al complexului. Celelalte mese vor rămâne în responsabilitatea fiecărui participant să se îngrijească.

Programele se vor desfășura în amfiteatrul de aproximativ 400 de locuri.

Capacitate ocupată camere duble!
Capacitate ocupată apartamente!

Grăbește-te să te înscrii!

Veștile bune nu se opresc aici. Pentru cei care nu vor reuși să ajungă fizic la această adunare, mai există un mod în care pot participa. Programele vor fi transmise în direct, pe pagina LIVE a site-ului, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie adăugate la secțiunea Arhivă.

Pentru nelămuriri sau orice problemă, nu ezitați să apelați la numărul de telefon +40 774 481 032, unde fratele Daniel Rîndășoiu va încerca să vă ajute.

Vă așteptăm cu drag atât în persoană, cât și în mediul online!

Pentru locație, aici este disponibil linkul Google Maps (N: 45.4142 E: 25.5324). Locația poate fi găsită și introducând ”CPPI” (”Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (CPPI), Strada Paltinului 16, Bușteni 105500”) în orice aplicație GPS.

© AZSMR-Bucov & ”Zdrobit, dar răscumpărat” 2022