“Trupul – un templu” – dr. Emil Barbu

“Trupul – un templu” – dr. Emil Barbu

with Niciun comentariu

1 Corinteni 6:19 “Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri?”

Comunitatea Bucov te invită la un Sabat pe teme medicale, sub genericul “Trupul – un templu“. Probabil ai mai auzit expresia din 1 Corinteni 6:19, dar  te-ai întrebat vreodată cu seriozitate de ce trupul uman este numit “templu”? La o primă vedere nu ni se arată multe asemănări între cele două, dar totuși ele există. Dacă vrei să afli care sunt acestea, te așteptăm în datele de 23 și 24 August 2019 în biserica noastră! Avem bucuria de a-l avea în mijlocul nostru pe fratele dr. Emil Barbu, medic specialist chirurg, care ne va explica de ce trupul nostru este un templu prin trei prezentări ce vor decurge după următorul program:

  • Vineri seară – ora 20:10
  • Sâmbătă dimineață – ora 11:00
  • Sâmbătă după-amiază – ora 18:00

Programele vor avea loc în biserica locală AZSMR “Eben-Ezer” Bucov (mai multe detalii pe pagina de Contact). Vă așteptăm în persoană conform programului afișat, sau virtual prin intermediul transmisiei în direct ce va fi disponibilă aici: LIVE!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.