Sub domnia iubirii

Proverbe 4:23 „Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii!”

Proverbe 4:23 „Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii!”

Tinerii comunității Bucov au deosebita plăcere de a vă invita la un sfârșit de săptămână pe tema „Sub domnia iubirii”, în perioada 15  17 Martie 2019. Programele se vor desfășura la biserica AZSMR „Eben-Ezer” din Bucov (mai multe detalii pe pagina de Contact), conform programului:

13:00-17:00 – Timp pentru cazare

19:30 – Tema 1 – Radu Ioniță

9:30 – Școala de Sabat

11:00 – Tema 2 – Arcadii Mangul

13:00 – Prânzul

16:00 – Program de laudă

19:00 – Cina & Activități/Discuții libere

9:00 – Activități recreative

14:00 – Timp pentru rămas bun

*Programul a suferit modificări la data de 12.03.2019.

Ne bucurăm să vă anunțăm că la acest eveniment avem plăcerea de a-l avea alături de noi pe fratele Arcadii Mangul, din Republica Moldova.

Pentru toți cei care vor să fie prezenți, avem rugămintea să urmăriți toate informațiile care vor apărea pe viitor pe această pagină și să completați în cel mai scurt timp posibil formularul de participare. Data limită pentru înscriere este 10 Martie 2019.

În ceea ce privește partea financiară, costurile pentru cazare și hrană sunt următoarele:

1 ZI*

Pensiune: 70 Ron
Biserică: 50 Ron

* Prețul este cu masa inclusă.
** Masa se va servi la biserică.

1 ZI**

30 Ron

1 ZI*

Pensiune: 70 Ron
Biserică: 50 Ron

1 ZI**

30 Ron

* Prețul este cu masa inclusă.
** Masa se va servi la biserică.

Pensiunea „La Cazemată” ne oferă 5 camere pentru 2 persoane și 5 camere cu 3 locuri. Fiecare cameră include baie proprie, internet wireless, aer condiționat și frigider. Pensiunea este cotată la 3 margarete, și se află la 1,2 km de biserica noastră (aproximativ 15 minute de mers pe jos, sau aproximativ 5 minute de mers cu mașina). Mai multe detalii pe situl pensiunii, www.lacazemata.ro. Înscrierile se fac prin formularul nostru! Pentru locație, aici este disponibil linkul Google Maps (N: 44.972874 E: 26.068153).

În cazul în care doriți să stați la pensiune și nu sunteți familie, avem rugămintea să mai găsiți pe cineva încât să ocupați o cameră fie de băieți, fie de fete. Altfel, ori adăugăm în cameră cu dumneavoastră pe cineva care se află în aceeași situație, ori veți plăti o cameră integral. Cealaltă soluție este să renunțați la cazarea de la pensiune, și să vă cazați la biserică. 

La biserică, dormitoarele vor fi împărțite în camere de fete și camere de băieți. Fiecare dormitor va avea mai multe paturi decât cele de la pensiune, iar băile sunt comune și nu în cameră. Până la această adunare, atât renovarea dormitoarelor, cât și a băilor, va fi finalizată. Pentru locația bisericii, aici este disponibil linkul Google Maps (N: 44.971584 E: 26.078335).

Veștile bune nu se opresc aici. Pentru cei care nu vor reuși să ajungă fizic la această adunare, mai există un mod în care pot participa. Programele vor fi transmise în direct, pe pagina LIVE a site-ului, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie adăugate la secțiunea Arhivă.

Capacitate ocupată cazare pensiune!
Informații indisponibile
Capacitate ocupată cazare biserică!
Informații indisponibile

Grăbește-te să te înscrii!

Pentru nelămuriri sau orice problemă, nu ezitați să apelați la numărul de telefon 0722225872, unde fratele Radu Ioniță va încerca să vă ajute. Mai mult, tot el vă va întâmpina la cazare.

Vă așteptăm cu drag atât în persoană, cât și în mediu online!

© 2020 AZSMR-Bucov