Salvatorii (și gustul vieții lor) – Radu Ioniță

with Niciun comentariu

Numai cu cine poate Dumnezeu să lucreze pentru salvarea celor ce se pierd sub ochii noștri? În orice muncă importantă și cu factori majori de risc sunt selectați doar cei mai pregătiți, mai experimentați, mai talentați oameni. Dar în lucrarea colaborării cu ființele cerești, ce fel de oameni sunt acceptați?

Care sunt cerințele minime în lucrarea slujirii semenilor? Ce se întâmplă când dai greș? Care e perspectiva divină asupra rostului vieții, pentru fiecare membru al Împărăției lui Dumnezeu, născut din nou într-o viața cerească? Ce înseamnă să cooperezi cu îngerii?

Ce înseamnă să lupți cu armele iubirii, și care sunt sorții de izbândă?

De regulă, măsura efortului este dată de valoarea obiectului căruia îi este dedicat! Care este prețul unui om, unui semen al tău?

Niciun om care a gustat savoarea slujirii înspre viață veșnică, nu mai poate fi mulțumit cu o viețuire strâmtă, egoistă, circumscrisă doar nimicurilor colorate ale acestui pământ! Iar satisfacțiile sunt incomparabile oricăror altor împliniri, indiferent de ce fel ar fi ele!

Află prețul cu care ai fost „cumpărat” pentru o astfel de viață! Și începe! Ai asistență permanentă, și ajutor personalizat, adaptat fiecărei situații întâlnite!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.