În 1-2 Martie 2024, dacă locuiești în apropiere de comuna Bucov, județul Prahova, și te preocupă ,,Rolul credinței în practica medicală“, te invităm la o conferință pe această temă desfășurată în biserica AZSMR-Bucov! Conferința va cuprinde programele de interes general din cadrul ,,Congresului cadrelor medicale AZSMR” ce are loc în aceeși perioadă în biserica AZSMR-Bucov, eveniment la care vor participa aproximativ 100 de cadre medicale (doctori, asistenți medicali, studenți la medicină).

La acestă conferință vei putea:

  • să asculți vorbitori cu experiență care vor aborda teme de interes inspirate din generic;  
  • să explorezi modul în care credința și valorile spirituale se îmbină armonios în practica medicală contemporană;
  • să cunoști și să vorbești cu ~100 de cadre medicale din biserica noastră;
  • să te înscrii la un program special de laudă și experiențe, în cadrul căruia te încurajăm să ne împărtășești o experiență cu Dumnezeu pe care ai avut-o în domeniul medical.
Mai jos poți vedea programul detaliat al evenimentului, alături de informații cu privire la conținutul abordat și vorbitori:

19:00 – 20:00 Deschiderea congresului și Sesiune plenară I – vorbitor dr. Emil Barbu

09:15 – 10:40 Începerea programului prin momente de laudă – moderator Alexandru Dumitru – urmat de Școala de Sabat –moderatori Monica Ștefan & Robert Mareșiu

11:00 – 12:00 Sesiune plenară II – vorbitor dr. Dragan Ivanov

16:30 – 18:00 Program de experiențe din domeniul medical și momente de laudă – moderator Adonis Bora

18:00 – 18:10 Închiderea Sabatului – vorbitor Adonis Bora

dr. Emil Barbu

Vorbitorul temei de vineri seara va fi dr. Emil Barbu, medic primar chirurg, care activează în cadrul Spitalului Municipal Câmpina, Clinica Sanconfind și Centrul de sănătate și medicină preventivă Eden din Breaza.

,,În cadrul întâlnirii noastre, îmi doresc ca prin experiențele din medicina preventivă, practica diagnostică, intraoperatorie și nu numai, să atrag atenția spre Domnul Isus, singurul Care poate să ofere inspirație și vindecare. El este singurul Care ne ghidează pas cu pas, atât în luarea deciziilor cât și în practica terapeutică. Fără El nu putem fi cu adevărat medici compleți."

dr. Dragan Ivanov

Ne bucurăm ca prin harul Domnului să îl avem în mijlocul nostru pe fratele Dragan Ivanov, din Serbia, ce ne va vorbi în cadrul serviciului de închinare din Sabat, de la ora 11:00.

Dr. Dragan Ivanov este specialist în medicină internă. A absolvit studiile postuniversitare la Facultatea de Medicină și a scris o teză despre efectul vegetarianismului asupra lipidelor, aterosclerozei și bolilor moderne. A lucrat ca profesor cu normă întreagă la colegiu și lucrează ca medic privat în clinica sa de medicină internă. Tratează pacienții cu medicamente naturale, nutriție, schimbări de stil de viață și, când este necesar, medicină convențională. A susținut numeroase conferințe în săli publice pentru cetățeni și a participat la numeroase emisiuni TV despre sănătate.

Te așteptăm cu drag la această întâlnire, unde, prin harul lui Dumnezeu, să putem experimenta încurajare reciprocă, motivații înălțătoare și unitate. Pentru cei care nu pot ajunge fizic, programele conferinței vor fi transmise LIVE pe canalul de YouTube AZSMR-Bucov! Să ne întâlnim cu bine fie fizic, fie online!

Poți căuta ,,AZSMR-Bucov” în orice aplicație GPS, și ne vei găsi!

Știai că transmitem toate programele de Sabat săptămânal și că avem teme spirituale și ocazional teme medicale și în timpul săptămânii, Duminica, Marțea și Joia? Te așteptăm să ne cunoaștem pe platformele noastre de socializare:

© All rights reserved AZSMR-Bucov 2024