„Omul nou”

„Omul nou”

with Un comentariu

Oamenii fie se mulțumesc cum sunt, fie încearcă să se autodepășească, să devină niște urmași adevărați ai lui Hristos. Totuși, acest lucru implică o dorință nestrămutată de a ne supune Maestrului ce ne șlefuiește. De cele mai multe ori, procesul acesta al transformării este unul lung și dureros pentru firea pământească. Dacă și tu simți că trebuie să accepți înnoirea oferită prin sângele de la cruce, te invităm în Sabatul din datele 21-22 Februarie în biserica AZSMR Eben-Ezer din Bucov (Contact), pentru a afla ce înseamnă „Omul nou”!

Alături de noi avem privilegiul de a avea în comunitatea locală pe Bianca Rusnac (flaut) și grupul vocal Ammiel. Tema generală a predicilor va fi „Omul nou”, programele decurgând în următoarea ordine:

  • Vineri seară, ora 19:00 – Cosmin Rusnac
  • Sâmbătă dimineață, ora 11:00 – Florin Postolache
  • Sâmbătă după-amiază, ora 15:00 – Program de laudă

„Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită.” (Romani 12:2) Vă dorim puterea de a lua decizii corecte în aceste zile de pe urmă, ca indiferent de situație, să împlinim voia Sa!

Vă așteptăm atât în mediul virtual, prin intermediul transmisiei în direct ce va fi disponibilă aici: LIVE, sau în persoană, în biserica locală!

One Response

  1. Kim
    | Răspunde

    Domnul să binecuvânteze lucrarea voastră!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.