Acest eveniment s-a încheiat de:

Pentru a ne urmări în direct, accesați pagina LIVE.

 

Două întrebări vitale

Curajul de a birui

Singura Comoară

Aleargă oamenii, aleargă! Pentru multe lucruri se îngrijorează și se frământă, „dar un singur lucru trebuiește” (Luca 10:42). V-ați întrebat care ar trebui să fie ținta creștinului pe acest Pământ? Avem bucuria de a vă invita să vizionați cele trei programe integrale din Sabatul din datele 22-23 Septembrie, pentru a afla răspunsul atât la această întrebare, cât și la multe altele ce derivă din ea.

Alături de noi am avut privilegiul de a-l avea în comunitatea noastră pe fratele Ghiță Ulici, directorul Departamentului de Tineret al Uniunii Române. Tema generală a predicilor a fost „Singura Comoară”, programele decurgând în următoarea ordine:

  • Vineri seară – ”Două întrebări vitale”
  • Sâmbătă de dimineață – ”Curajul de a birui”
  • Sâmbătă după-amiază – ”Singura Comoară” + Program de laudă

Vă dorim puterea de a sta alături de Creator în aceste zile de pe urmă, și indiferent de situație, nu uitați promisiunea Sa ce se găsește la 1 Petru 1:5 „Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi!”.

Vă așteptăm atât în mediu virtual, prin intermediul transmisiei LIVE, cât și în persoană, în biserica locală! Pentru a vedea anunțuri cu diferite evenimente accesați pagina Evenimente.

Majoritatea programelor editate vor fi disponibile în secțiunea Arhivă a site-ului, iar forma brută va fi disponibilă exclusiv pe această pagină.