„Ecouri din Paradis” – Școala muzicală de vară – Ediția a II-a

„Ecouri din Paradis” – Școala muzicală de vară – Ediția a II-a

with Niciun comentariu

Dragi tineri, prieteni și frați în Domnul; încă suntem în pregătiri pentru mult așteptata întâlnire cu Acela în care se pun toate speranțele noastre, cu Prințul universului, Domnul nostru Isus Hristos. Și de această dată Îi mulțumim că ne-a sprijinit cu brațul Lui puternic până în prezent și credem că putem fi și noi unelte în mâna Sa, oameni care „așteaptă și grăbesc venirea zilei lui Dumnezeu”.

Suntem bucuroși să vedem cum făgăduințele Lui se împlinesc față de noi an de an. Și în această vară vă invităm călduros, timp de o săptămână, la „Școala muzicală de vară”, eveniment ce se va desfășura de această dată sub genericul “Ecouri din Paradis – Ediția a II-a” la campusul nostru din Porumbacu, în perioada 6-12 August 2018.

Împreună cu membrii echipei din Departamentul de muzică al AZSMR-România și cu sprijinul Uniunii Române a AZSMR, vă invităm pe toți instrumentiștii și coriștii cu scopul de a învăța noi piese ce vor fi adăugate la micul nostru repertoriu, deja format în ultimii 2 ani la întrunirile din România (August – 2016) și Ungaria (Iulie – 2017). Repetițiile vor avea loc la Campusul nostru din Porumbacu timp de 5 zile (6-10 August) inclusiv duminică dimineața. Ziua de Sâmbătă se va desfășura după programul obișnuit în aceeași locație.

Prin harul lui Dumnezeu dorim ca ziua de Duminică (12 August) să o folosim în scop misionar; dorim să aibă loc un eveniment public în una dintre sălile de concerte ale orașului Sibiu unde oamenii din afară vor fi invitați.

Pentru toți cei care vor să fie prezenți, avem rugămintea să urmăriți toate informațiile care vor apărea pe viitor pe websitul www.azsmr-events.ro și să completați în cel mai scurt timp posibil formularele de participare pe care le veți găsi acolo. Data limită pentru înscriere este 31 Iulie 2018.

Vă așteptăm cu nerăbdare!
Departamentul de muzică al AZSMR

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.