Acest eveniment s-a încheiat de:

„Ce frumoase sunt pe munți picioarele celui care aduce vești bune, care vestește pacea; … care spune Sionului: ‘Dumnezeul tău împărățește!’ ” (Isaia 52:7)

Ca frunzele toamna

A sosit timpul! Exact la fel cum frunzele de toamnă se răspândesc peste tot la un timp clar definit, acum este timpul ca publicațiile pline de adevăr prezent să fie răspândite în întreaga lume.

…Te rugăm [din partea Departamentului de Colportaj al Conferinţei Generale], alătură-te bisericii din întreaga lume în reînviorarea lucrării care a rezistat de-a lungul vremii şi care a ajutat bisericii noastre să devină o mişcare mondială…

Nu ar trebui să investim doar în metode moderne de evanghelizare în timp ce uităm cu totul de lucrarea de colportaj, considerând-o expirată sau nepotrivită pentru ţările bogate sau pentru cele sărace. Nu aceasta este ceea ce i-a fost arătat în viziune Ellenei G. White! Să luăm în considerare ceea ce i-a fost arătat solului Domnului cu privire la însuși sfârșitul lumii—anume, timpul nostru: 

„Sute şi mii au fost văzuţi vizitând familii şi deschizând înaintea lor cuvântul Domnului. Inimile au fost convinse de puterea Duhului Sfânt, şi se manifesta un spirit de convertire neprefăcută. În fiecare parte se deschideau uşi pentru proclamarea adevărului. Lumea părea să fie iluminată cu influenţa divină.”—Mărturii, vol. 9, p. 126 (Aceste lucruri au fost scrise în 1909, în chiar ultimul grup de Mărturii pentru comunitate.)

„O lucrare mare şi importantă este în faţa noastră. Vrăjmaşul sufletelor realizează aceasta şi foloseşte orice mijloc ce îi stă în putere pentru a-i conduce pe colportori să înceapă vreun alt domeniu de activitate. Această stare de lucruri ar trebui schimbată. Dumnezeu îi cheamă pe colportori înapoi la lucrul lor. El cheamă voluntari care vor investi toate energiile şi toată priceperea în lucrare, ajutând oriunde există oportunitate. Stăpânul cheamă pe fiecare să îşi îndeplinească partea dată lui, conform abilităţii lui. Cine va răspunde chemării?”—Manual for Canvassers, p. 70, 71.

„Acolo unde se află un colportor în câmp, ar trebui să fie o sută.”—Ibid., p. 7.

Deci, să fim inspiraţi şi energizaţi pentru această ocazie minunată de a face parte din acțiune—câte o uşă rând pe rând! Amin!

Adrian Fînaru,
Directorul Departamentului de Colportaj al Conferinței Generale

O misiune și o promisiune – Juan David Mateus Pinzón

Rulează videoul

Lucrarea de colportaj în acțiune – Mario Linares

Rulează videoul

Beneficiile temporare și eterne ale colportajului – Moises Heredia

Rulează videoul

Aspiră să devii un colportor de cel mai înalt rang! – Daniel Balbach

Rulează videoul
În cazul în care nu merge transmisia LIVE pe această pagină, vă rugăm să verificați aici. Pentru a fi la curent cu transmisiunile noastre și cu publicarea videoclipurilor, vă rugăm să vă abonați dând click pe butoanele alăturate (Facebook, YouTube).
În cazul în care nu merge transmisia LIVE pe această pagină, vă rugăm să verificați aici. Pentru a fi la curent cu transmisiunile noastre și cu publicarea videoclipurilor, vă rugăm să vă abonați dând click pe butoanele alăturate (Facebook, YouTube).

Vă așteptăm săptămânal să ne închinăm împreună Domnului prin intermediul transmisiilor în direct. Mai multe detalii pe pagina LIVE a siteului.

„Tot ce ne crește, ne înnobilează, ne ajută în năzuința spre mai bine și mai frumos, spre mai aproape de Modelul desăvârșit, merită promovat!”

(AZSMR-Bucov)

Poate ți-ar face plăcere să vizionezi și...

Descoperă ultimele postări

Nu uita să te abonezi!

© 2022 AZSMR-Bucov