Precauții împotriva Coronavirus (Covid-19) – Jacob Ispas

with Niciun comentariu

Câteva sfaturi medicale din partea lui Jacob Ispas (asistent medical) și a fraților din Uniunea de Vest a Statelor Unite, cu privire la Coronavirus (Covid-19).

Biserica AZSMR despre Coronavirus (Covid-19)

with Niciun comentariu

Încercăm să furnizăm informații cu privire la Coronavirus (Covid-19) din punctul de vedere al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Mișcarea de Reformă.

Vegetarianismul – o limitare? – Radu Ioniță

with Niciun comentariu

În ce constă dieta unui sportiv? Ce mărturisește Andrei Roșu despre alimentația sa și despre programul său zilnic? Este vegetarianismul o limitare?

Apa – Jacob Ispas

with Niciun comentariu

Poate ceva care dă viață tuturor lucrurilor vii, în același timp să prezinte un pericol pentru noi? De unde știm cât de multă apă să bem? Sau… cât de puțină apă este suficientă corpului nostru? Însetăm noi oare la fel și după cuvântul Domnului?

Apa la plămâni (Pleurezie) – dr. Gabriela Răileanu

with Niciun comentariu

Foarte multă lume care merge la doctor spune că are „apă la plămâni”? Ce ar trebui să știm despre pleurezie? Tratăm cauza sau tratăm efectul?

Complicațiile diabetului zaharat – Mihaela Răileanu

with Niciun comentariu

Deoarece diabetul este o boală tot mai frecvent întâlnită, vă invităm să urmăriți o scurtă expunere despre „Complicațiile diabetului zaharat”, prezentată de dr. Mihaela Răileanu.