„Omul nou” – Copiii

with Niciun comentariu

Vă invităm să ascultați contribuția copiilor în cadrul evenimentului „Omul nou”. Ce putem învăța despre înnoirea omului de la cei mai mici dintre noi?

Fiecare dă… ce este – Roxana Tudorel

with Niciun comentariu

„Fiecare dă ce are… sau fiecare dă ce este.” Acțiunile noastre „depind de […]” sau ni le asumăm și încercăm să devenim cea mai bună versiune a noastră?

Proba vinovăției – Roxana Tudorel

with Niciun comentariu

„Jim Preston nu moare pentru că a ucis un om, ci pentru că a respins iertarea oferită”. Nu pierim pentru păcatele noastre, ci pentru refuzarea salvării…

Dumnezeu știe ce face – Cornel Stanciu

with Niciun comentariu

Vă invităm să ascultați o scurtă povestire cu o învățătură foarte importantă pe care noi poate o negăm, o uităm sau nu o credem: „Dumnezeu știe ce face”.

Când am pacea Domnului – Andra Ioniță

with Niciun comentariu

„Când am pacea Domnului în duhul meu, Furtuni, vijelii de-ar veni, Mă bucur în Domnul și cânt tot mereu, Doar în El eu găsesc bucurii…”

Oaspetele – Nicu Mitrică

with Niciun comentariu

Matei 25:40 „… ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.’ „

Bătrânul tâmplar și casa sufletului – Raluca Tudorel

with Niciun comentariu

Care este deosebirea dintre Isus ca tâmplar și bătrânul tâmplar din poveste? Casa sufletului ne definește. În sufletul tău… cum arată această casă?

A vedea și lipsa de viziune – Alex Dumitru

with Niciun comentariu

Care este diferența dintre a fi orb… și a fi lipsit de viziune? Poate deveni viața fără scop? Îți utilizezi tu potențialul la maxim?

Harul iartă și vindecă – Roxana Tudorel

with Niciun comentariu

Dumnezeu urăște păcatul, dar iubește pe păcătos. El dorește să îți întindă o mână puternică de ajutor. Ce vei face cu această chemare?

Mare este Dumnezeu! – Catinca Popa

with Niciun comentariu

Când ne-am luat timp ultima dată să afirmăm „Mare este Dumnezeu!” sau să apărăm Adevărul în fața oamenilor?